ANKARA / ETİMESGUT - Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi

Birimlerimiz

Ock

Yeni spor salonumuzla bütün spor dallarında başarılı olmaya adayız .RESİMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Arşiv

Eyl

Öğretmenler Odamız, 19.09.2016 Tarihinde okulumuz açılışına Bakan Yardımcısı Orhan ERDEM, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Doç.Dr. Yusuf TEKİN katılımlarından dolayı okulumuzu ziyaret eden  İl Milli Eğitim Müdürümüz Vefa BARDAKÇI tarafından okul müdürü Ali GÜNEŞ´in talebi üzerine yenilenmiştir. Teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz tarafından düzenlenen santranç turnuvalarının düzenlendiği ve oynandığı salondur.

Mrt

Okulumuzda Görsel Sanatlar dersinin işlendiği atölyedir.

Mrt

Okulumuzda Biyoloji derslerinin işlendiği ve Biyoloji deneylerinin yapıldığı sınıftır.

Şbt

Okulumuzdaki kimya derslerinin ve deneylerinin yapıldığı laboratuvardır.

Şbt

Okulumuzda fizik dersinin işlendiği ve deneylerin yapıldığı laboratuvardır.

Şbt

Müzik derslerinin yapıldığı sınıfta aynı zamanda öğrencilerimiz boş zamanlarında müzik çalışmaları da yapabilmektedir.

Şbt

Okulumuzda tüm öğrencilerimizin aynı zamanda bir çalışma odası olarak da kullanabildiği geniş bir kütüphane bulunmaktadır. Ödünç alınan kitaplar, yine kütüphanede bulunan bilgisayara kayıt edilmek suretiyle takip edilmektedir. İçeriği her geçen gün artan kütüphanemiz, sizlerin de katkılarınızla daha da gelişecektir.

Ara

Okulumuzda tüm öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin cüzi bir ücret karşılığı yemek yiyebileceği, 300 kişi kapasiteli bir yemekhane bulunmaktadır. Yemekhanede sabahları açık büfe kahvaltı olmak üzere günde üç öğün yemek yapılmaktadır. Tabldot usulüyle servis yapılan yemekhanede yemekler kendi aşçılarımız tarafından, sağlıklı koşullarda hazırlanmakta ve içilen su arıtılarak verilmektedir.